Vízitúrák szervezése mesterfokon,
Északkelet-Magyarország folyóin
Tippek, tanácsok, fontos információk a vízitúra megszervezéséhez ingyen.
Kezdőoldal Vízitúra Kenu bérlés Fontos tudnivalók Ajánlás Kapcsolat Akciók
 
 

Jelentkezzen ingyenes hírlevelünkre!

Olyan információkat, tanácsokat kap tőlünk, amely biztosítja, hogy élményekben gazdagon, vidáman, szellemileg kipihenten térjen haza vízitúrájáról.

Minden, amit a vízitúráról tudni kell és tudni érdemes hírlevél, most ingyen.

A rendszer az adatokat bizalmasan kezeli. Azkokat harmadik személy számára nem szolgáltatjuk ki! Ön bármikor leiratkozhat a listáról.Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön címe:

 

Pünkösdi vízitúra

 (Jele: PÜ)

A vízitúrázás mellett egy kicsit a pünkösdi hagyományokat is szeretnénk feléleszteni. Pünkösdi népi ételeket fogunk feltálalni, úgy mint tyúkhúsleves, rántott csirke uborkasalátával, sült kacsa, túrós lepény, édes kalács, bodza szörp, esetleg marha pörkölt.

PROGRAM:
1. nap, május 18.
(péntek): Megérkezés Tiszabecsre, sátorverés, vacsora.
2. nap, május 19
. (szombat): Reggeli után transzfer a Túr folyó induló állomására, evezés  a Túr folyó egy szakaszán, majd a túra után transzfer vissza Tiszabecsre, vacsora. Vacsora után a hagyományoknak megfelelően „Pünkösdi fürdőzést” szervezünk a Tiszában.
3. nap, május 20
. (vasárnap): Reggeli után transzfer a Túr folyó megfelelő állomására, evezés a Túr folyó másik szakaszán, majd a túra után transzfer vissza Tiszabecsre, vacsora.
4. nap, május 21
. (hétfő): Reggeli után a túrázók megválasztják a „Pünkösdi királyt vagy királylányt”, aki a 2018-as szezonban az Ő általa megválasztott időpontban és ví­zitúrán vendége lesz cégünknek. Ezután evezés a Tiszán Tiszabecstől Szatmárcsekéig, a túra után transzfer vissza Tiszabecsre, majd hazautazás.

Ár: 27.900,– Ft/fő,
mely tartalmazza:
 

– a sporteszközök biztosítását
– a kempingdíjat
– a félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)
– a felsorolt gasztronómiai ételeket
– a hajók szállítását a túrahelyre és vissza
– a túrázók transzferét a túrahelyre és vissza
– a kísérőszemélyzet tiszteletdíját
– a szervezési költségeket
– ennél a túránál az ár tartalmazza az autók parkolási költségét is.

A Pünkösdi vízitúránknál teljes visszafizetési garanciát vállalunk, ami azt jelenti, ha az időjárás nagyon rosszra fordulna, akkor legalább két nappal a túra indulása előtt lemondjuk a túrát és a teljes részvételi díjat visszafizetjük.


   Diákprogram és osztálykirándulás    Csapatépítő tréningek    Kemping szolgáltatás     Katalógus rendelése      Galéria      Utazási szerződés     Letölthető dokumentumok     Letölthető tanulmányok     Jelentkezési lap      Utasbiztosítás      Partnerirodáink      Fotópályázat      Hasznos linkek      Link partnerek
Vízitúra, kenutúra      Tisza túra      Evezés      Kenu bérlés