Vízitúrák szervezése mesterfokon,
Északkelet-Magyarország folyóin
Tippek, tanácsok, fontos információk a vízitúra megszervezéséhez ingyen.
Kezdőoldal Kenu bérlés Jelentkezés Ajánlás Kapcsolat Akciók
 

Vélemények rólunk

Milyen benyomások értek az eddigi hat vízitúrámon a Gentlemen Toursszal? A szervezők, túravezetők maximálisan rugalmasak, türelmesek és segítőkészek. 200 km leevezése után is 2 kg-ot híztam, ennyit az ellátásról (1 dkg kaját sem vittem magammal), soha nem cipeltem a cuccaimat. Láttam a folyókat nagynak és zavarosnak, de feküdtem benne órákat, a 26 fokos tiszta, térdig érő vízben. Voltam első az aznapi célállomáson, de voltam utolsó is az előző esti nagy buli után kissé másnaposan. Voltam 100 fő feletti csoporttal, de hajóztunk 11-en is. Volt vihar és eső, volt szikrázó napsütés és 40-fok. Volt élmény, borulás, mosoly és barátság, és az emlékeim, amelyek mindig velem vannak. Aki ezt nem próbálja meg, az nem is tudja mit hagy ki az életéből.

Szabó Zoltán
Miskolc

 Hogy miért szeretek a Gentlemen Toursszal vízitúrázni? Mert igazi „vizes” emberek. Sportemberek. Ismerik a Tiszát, de ismerik a vízitúrázók minden fajtáját: a természetkedvelőtől a bulizósig. Ők inkább természetkedvelők, de elviselik a bulizósakat is. Hiába, fiatalok között vannak egész évben. Mondhatnám kellően komolyak és elviselhetően lazák. Azt hiszem illik rájuk a nevük! Az már csak hab a tortán, illetve hús a gulyáslevesben, hogy hosszú távra terveznek. Szeretnék viszontlátni a vendégeiket. Én 2002 óta visszajárok.

Dr. Balázs Géza nyelvész, néprajzkutató, egyetemi tanár
Budapest

 Szeretek a Gentlemen Tours- al túrázni, mert a túrák mindig jól szervezettek. Az Iroda munkatársai, túravezetői, maximális odaadással lesik minden kívánság-ainkat. Bármilyen kéréssel, problémával fordultam eddig Hozzájuk, mindig a lehetőségekhez képest, maximálisan segítettek! Ha velük nyaralok tényleg, úgy érzem, hogy értem vannak! Teljes mértékben megbízhatóak! Erre a legfőbb bizonyíték, hogy 1996 óta túrázok Velük és a 12 év alatt, még nem csalódtam bennük!

Pap Ivett
Budapest

 Vannak helyek, ahová a változatos programok és a szívélyes vendéglátás kedvéért tér vissza az ember. A Gentlemen Tours- al nem így van az ember, ide haza járok családommal, barátaimmal, növendékeimmel egyetemben.
Sok ismerősömet hoztam már el ide, mindegyik visszatért már jó néhányszor és még sokáig szándékozom én is vissza, visszajárni! Családom, barátaim és növendékeim nevében kívánok gazdag szeretettel minden jót az iroda minden alkalmazottjának.

Széplaki János
Tatabánya

     Kemping szolgáltatás     Letölthető dokumentumok     Letölthető tanulmányok     Kenu bérlés      Hasznos linkek